ОГЛЯД МАТЧІВ 3 ТУРУ ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ОСКІЛЬСЬКОЇ ОТГ З ФУТБОЛУ

30 травня відбулися матчі 3 туру Відкритого Чемпіонату Оскільської ОТГ з футболу.
В селі Липчанівка «Темп» приймав команду «Цареборисово» з села Оскіл. Зустрілися переможець та срібний призер Ізюмського району.
«Темп» розпочав гру подушно і захопив ініціативу в свої руки. На 30 хвилині матчу гравцю «Темпа» вдалося вискочити один на один з голкіпером «Цареборисово». 1-0. Липчанівські футболісти продовжують тиснути на ворота Едуарда Тернових. На 41 хвилині, після прострілу, опорний захисник «Цареборисово» Нізам Гуламов невдало вибив м’яч…. 2-0.
На 53 хвилині Олег Христенко закріплює перевагу «Темпа», роблячи рахунок матчу 3-0.
Гравці «Цареборисово» не були зацікавлені в такому рахунку. На 63 хвилині матчу після прострілу вже гравець «Темпу» Андрій Шевченко відправляє м’яч у свої ворота. А через 2 хвилини Дмитро Садиков повертає інтригу в матчі. 3-2.
Але на 79 хвилині Олег Христенко виріщує долю матчу. 4-2. Перемогу здобуває «Темп».
Не менш драматичний і теж багатим на голи був матч «Донець» – «Студенок». Студенчани зіштовхнулися з кадровою проблемою. Гру пропускав голкіпер Іван Сулима. На останньому рубежі команди став капітан команди Геннадій Поправка.
Кожна з команд налаштована була здобути перемогу.
Перший тайм пройшов «на зустрічних курсах». Але невпевнена гра голкіпера «Студенка» призвела до 4 голів у матчі. За перші тридцять хвилин гравці «Донця» чотири рази святкували взяття воріт студенчан. 9 хвилина – Богдан Правда, 12 та 16 хвилини – Роман Барда, 28 хвилина – Олександр Сухар. На 20 хвилині студенчани відіграють один м’яч. Вдало пробив Сергій Артюшин. 30 хвилин матчу. Рахунок 4-1 на користь господарів поля. Але гості налаштовані були на боротьбу. На 45 хвилині Олександр Морев забиває свій перший м’яч в цьому матчі. 4-2 і команди йдуть на перерву.
Відразу після початку 2 тайму Олександр Морев повертає інтригу в матчі, роблячи рахунок в матчі 4-3. На 62 хвилині матчу центральний захисник «Донця» після кутового забиває головою. 5-3. І відразу після розіграшу в центрі поля, Олександр Морев забиває свій третій гол і робить рахунок 5-4. На 86 хвилині матчу Святослав Боговий зрівнює рахунок у цьому напруженому матчі.
3 тур Відкритого Чемпіонату Оскільської ОТГ з футболу запаамятається не футбольними рахунками, 1 хет-триком (Олександр Морев, «Студенок»), 2 дублями (Роман Барда, «Донець» та Олег Христенко, «Темп») 2 автоголами.
Приємно відзначити, що вже другий матч в стартовому складі «Студенка» грає півзахисник 👏👏👏Олександр Цапок👏👏👏, якому тільки в серпні виповниться 16 років.
Після трьох турів найбільше балів має липчанівський «Темп», друге місце займає «Донець». На жаль, жодного залікового балу не здобула команда «Цареборисово»
В гонці бомбардирів відразу три футболісти мають по три забиті м’ячі. Це Роман Барда («Донець»), Олег Христенко («Темп») та Олександр Морев «Студенок».
Наступної неділі «Студенок» приймає «Цареборисово», а капитолівський «Сатурн» їде в гості до «Донця».
Відео забитих м’ячів у матчів “Донець” – “Студенок” від Анна Гордакова.