ОГЛЯД МАТЧІВ 6 ТУРУ ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ ОСКІЛЬСЬКОЇ ОТГ З ФУТБОЛУ

4 липня відбулися матчі 65 туру Відкритого Чемпіонату Оскільської ОТГ з футболу. В перерві між І та ІІ колами команди мали право дозаявити нових гравців. Найбільше новачків має капитолівський «Сатурн» – 11 граців.
Ключовою грою 6 туру була гра в Донецькому між місцевою командою та оскільським «Цареборисово». Саме ці дві команди ведуть боротьбу за друге місце у чемпіонаті.
Матч розпочався з боротьби в центрі поля. Гра рівних суперників дала і рівний результат. Фінальний свисток арбітра матчу зафіксував нульову нічью.
В липчанівці місцевий «Темп» приймав команду Капитолівки. Вже на 6 хвилині простріл з лівого флангу замкнув нападник «Сатурну» Святослав Сендецький. На 15 хвилині Олександр Короткий зрівнює рахунок. Оновлений «Сатурн» впродовж наступних 30 хвилин мав можливість мінімум тричі забивати, але м’яч наче зачарований минав ворота Анатолія Грачова. На 44 хвилині темповець Олег Христенко замикає верхову подачу. «Темп» виходе вперед. У другому таймі ситуація на полі майже не змінюється. Гра двох рівних команд, але реалізація…. 64 хвилина – Олександр Безродній збільшує відрив, а на 67 хвилині Олег Христенко оформлює дубль і встановлює остаточний рахунок. 4-1 вольова перемога «Темпа».
Після шести турів найбільше балів (15 очків) має «Темп». «Донець», маючи 8 очків, посідає друге місце. Після двох перемог і однієї нічьї команда «Цареборисово» займає третє місце. «Сатурн», здобувши 1 перемогу посідає четверте місце. Команда зі Студенка, маючи 1 очко, знаходиться на нижній сходинці турнірної таблиці.
В гонці бомбардирів визначився одноосібний лідер Олег Христенко з липчанівського «Темпу» має на своєму рахунку 7 забитих м’ячів. Олександр Безродній з шістьома голами посідає друге місце. По п’ять разів засмучували воротарів Олександр Морев зі «Студенка» та Станіслав Недогода («Цареборисово»). Сергій Птухін та Олександр Короткий ( обидва з «Темпу») мають на своєму рахунку по 4 забитих голів. Три футболісти мають по три забиті м’ячі. Це Роман Барда, Владислав Кольченко (обидва «Донець»), Едуард Демьохін («Сатурн»).
Наступної неділі в Донецькому на місцевому полі команда «Донець» прийматиме липчанівський «Темп». А капитолівський «Сатурн» поїде в гості до Студенка.